wizyt: 232276
Przepisy prawne»Na stronie znajdziesz wszystkie obowiązujące obecnie przepisy prawa żywnościowego i paszowego UE oraz prawa polskiego wraz z komentarzem od naszych specjalistów. Wzory dokumentów»Otrzymasz gotowe wzory dokumentów stworzonych w celu spełnienia wymagań prawnych i jakościowych dzięki czemu Twoja dokumentacja będzie w pełni zgodna. E-learning»Dostęp do dziesiątek materiałów szkoleniowych, w zakresie systemu HACCP oraz systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. Na życzenie klienta wystawiamy zaświadczenie o ukończeniu wybranego szkolenia
Pliki do pobrania 1.Food Defence - Obrona Żywności2.Food Fraud -Zapewnienie autentyczności żywnosci3.Wymagania FSSC 22000:2017- wersja 4.14.FOOD DEFENCE – ochrona żywności przed celowym skażeniem5.Aktualne wymagania prawne dotyczące: znakowania żywności, stosowania dodatków do żywności oraz systemów bezpieczeństwa żywności6.Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, zgodnego z wymaganiami BRC-8 i IFS 6.17.Wymagania IFS FOOD -wersja 6.18.Wymagania BRC Global Standard For Food Safety-wersja 89.ISO 22000 w przemyśle paszowym 10.Auditor wewnętrzny systemu HACCP11.Codex Alimentarius-Wymagania12.Zasady systemu HACCP13.Zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej -GMP i GHP14.System zarządzania bezpieczeństwem żywnosci zgodny z wymaganiami normy PN-EN ISO 22000:2006
subskrypcja

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o pojawiających się na stronie nowościach wpisz poniżej swój adres e-mail i kliknij wyślij.