wizyt: 277610
Przepisy prawne»Na stronie znajdziesz wszystkie obowiązujące obecnie przepisy prawa żywnościowego i paszowego UE oraz prawa polskiego wraz z komentarzem od naszych specjalistów. Wzory dokumentów»Otrzymasz gotowe wzory dokumentów stworzonych w celu spełnienia wymagań prawnych i jakościowych dzięki czemu Twoja dokumentacja będzie w pełni zgodna. E-learning»Dostęp do dziesiątek materiałów szkoleniowych, w zakresie systemu HACCP oraz systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. Na życzenie klienta wystawiamy zaświadczenie o ukończeniu wybranego szkolenia
Pliki do pobrania 1.Szkolenie dla Zespołu HACCP - zasady systemu HACCP2.Auditor wewnętrzny standardu BRC-8 i IFS-73.Wymagania standardu IFS FOOD - wersja 74.Food Defence - Obrona Żywności5.Food Fraud -Zapewnienie autentyczności żywnosci6.Wymagania FSSC 22000:2017- wersja 4.17.FOOD DEFENCE – ochrona żywności przed celowym skażeniem8.Aktualne wymagania prawne dotyczące: znakowania żywności, stosowania dodatków do żywności oraz systemów bezpieczeństwa żywności9.Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, zgodnego z wymaganiami BRC-8 i IFS 6.110.Wymagania IFS FOOD -wersja 6.111.Wymagania BRC Global Standard For Food Safety-wersja 812.ISO 22000 w przemyśle paszowym 13.Auditor wewnętrzny systemu HACCP14.Codex Alimentarius-Wymagania15.Zasady systemu HACCP16.Zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej -GMP i GHP17.System zarządzania bezpieczeństwem żywnosci zgodny z wymaganiami normy PN-EN ISO 22000:2006
subskrypcja

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o pojawiających się na stronie nowościach wpisz poniżej swój adres e-mail i kliknij wyślij.