HACCP
Nie jestes zalogowany
Liczba osób, które odwiedziły stronę: : 201572 | kontakt
Kontakt

logowanie

Login: Hasło:

zamówienie

subskrypcja

Jeśli chcesz otrzymywać infor- macje o pojawiających się na stronie nowościach wpisz poniżej swój adres e-mail i kliknij wyślij.

e-mail:


Zapraszamy na szkolenie FOOD DEFENCE - ochrona żywności przed celowym skażeniem, które odbędzie się w Warszawie w dniu 07.02.2017 w Centrum konferencyjnym Atrium Tower-Al. Jana Pawła II nr 25. Koszt szkolenia 400,- + 23% VAT.

Zapisy pod nr telefonu 604 502 321

Zapraszamy do zakupu programu komputerowego - Znakowanie Żywności w cenie 984,- zł.  

Program służy do projektowania i oceny etykiet środków spożywczych zgodnie z wymaganiami Rozp. WE 1169/2011. Szczegóły na stronie www.znakowanie-zywnosci.com.pl

Świadczymy usługi doradcze i szkoleniowe w zakresie przygotowania zakładów branży spożywczej do eksportu żywności do USA. Przygotowujemy również zakłady do inspekcji władz sanitarnych USA: FDA i FSIS

SYSTEMY JAKOŚCI BEZ BIUROKRACJI- oferujemy nowy innowacyjny program komputerowy do nadzorowania dokumentacji i zapisów w formie elektronicznej wraz z szablonami dokumentów zgodnych z HACCP, BRC-6, IFS-6, ISO 22000. Szczegóły w zakładce PROGMATE DOCs Quality

Zapraszamy do korzystania z wzorów dokumentacji zgodnej z wymaganiami BRC FOR FOOD SAFETY-wersja 6 w zakładce wzory dokumentacji-BRC

Zapraszamy do zapoznania się z nowymi przepisami prawnymi o znakowaniu  wyrobów spożywczych -Rozp. UE 1169/2011 i nowymi przepisami dotyczącymi substancji dodatkowych-rozp. 1129/2011

Zapraszamy do odwiedzenia strony internetowej PHU MEGA-WET: http://www.mega-wet.com.pl/

 Oferujemy bogatą oferte szkoleń w zakresie ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, BRC, IFS, HACCP, w tym szkolenia dla Zespołow HACCP, Pełnomocnika ds SZJ oraz dla auditorów wewnętrznych oraz pracowników-szczególy w zakładce "Szkolenia"


Tylko u nas dostępne wzory procedur i instrukcji oraz formularzy zgodnych z wymaganiami BRC-6 i IFS-6

Zapraszamy do korzystania ze wzorów dokumentacji systemu HACCP dla róznych branż przemysłu spożywczego: m. inn. rzeźni, masarni, piekarni, cukierni, restauracji, sklepów spożywczych


W zakładce wymagania prawne dostępna pełna baza przespiśów prawnych w zakresie prawa żywnościowego i paszowego, która jest raz w tygodniu aktualizowana.

Doświadczenie


Nazwa firmy Zakres prac Branża firmy
1 MAXTOP w Sławkowie wdrożenie BRC produkcja dań mrożonych
2 BERMONT sp. z o.o. wdrożenie HACCP Ubój trzody chlewnej i rozbiór mięsa
3 MADOSI KEBAB FOOD wdrożenie HACCP produkcja wyrobów mięsnych
4 Wielkopolski Indyk wdrożenie IFS ubój indyków i rozbiór miesa
5 ECO-CORN Sp. z o.o. w Turku wdrożenie GMP+ produkcja materiałów paszowych
6 Szpital Kliniczny Ginekologiczno-Położniczy w Poznaniu Audit systemu zarządzania jakością usługi medyczne
7 LUCRE Sp. z o.o. Wdrożenie systemu HACCP Przemysł mięsny
8 PASZE BIOS Sp. z o.o. Wdrożenie systemu HACCP Przemysł paszowy
9 Szpital w Nowej Soli Audit systemu zarządzania jakością usługi medyczne
10 Szpital UROMED w Koszalinie Audit systemu zarządzania jakością usługi medyczne
11 Szpital Karowa w Warszawie Audit systemu zarządzania jakością usługi medyczne
12 PODOLSKI w Lutomek wdrożenie BRC Przemysł spożywczy
13 ATRAM PAPER w Olszewo-Borki wdrożenie BRC/IOP Produkcja opakowań
14 INTER-BOX w Olszewie Borki wdrożenie BRC/IOP Produkcja opakowań
15 AZ Color w Antonie Audit systemu BRC/IOP Drukarnia
16 PROST KEY PACKAGING w Prostkach Audit systemu zarządzania jakością
17 Szpital w Proszowicach Audit systemu zarządzania jakością usługi medyczne
18 Szpital Raszei w Poznaniu Audit systemu zarządzania jakością
19 MADOSI w Świdnicy wdrożenie systemu IFS Przemysł spożywczy
20 FERRARINI w Sierakowie IFS-wdrożenie Produkcja szynek
21 Szpital w Gostyniu Audit systemu zarządzania jakością usługi medyczne
22 MAXIMUS BROKER w Toruniu ISO 9001:2008-wdrożenie Usługi brokerskie w zakresie ubezpieczeń
23 MITMAR w Głownie BRC, IFS-wdrożenie produkcja mieszanek warzywno-mięsnych
24 DUSZYŃSKI TRANSPORT SPEDYCJA w Kielcach ISO 9001:2008 wdrożenie Transport i spedycja
25 ULMER w Warszawie BRC wdrożenie Produkcja mrozonych owoców
26 FRYTKA -Toruń HACCP-audit Produkcja mrożonego ryżu
27 MECAPOL w Wągrowcu ISO TS 16949:2009 wdrożenie Produkcja materiałow powlekanych do przemysłu samochodowego
28 EVIALIS w Wałczu ISO 9001 i ISO 22000 audit Produkcja pasz
29 NORDIS w Zielonej Górze BRC i IFS - szkolenie Produkcja lodów
30 PPH SUPREME w Brąszewicach HACCP-wdrożenie Piekarnia i Cukiernia
31 GS KCYNIA w Kcyni HACCP-wdrożenie rzexnia i rozbiór mięsa
32 Drobimax w Bydgoszczy HACCP wdrożenie Rozbiór mięsa
33 MIT-MAR w Głownie ISO 9001 i HACCP Wdrożenie Rozbiór mięsa chłodnia składowa
34 CEHAVE w Szamotułach ISO 9001 i ISO 2000 audit Produkcja pasz
35 SKALEŃ w Złotoryji ISO 9001-wdrożenie Usługi kamieniarskie
36 ALCES w Kaliszu BRCi IFS-wdrożenie chłodnia składowa
37 OCTIM w Olsztynku BRC i IFS - wdrożenie Produkcja octu i musztardy
38 OGRODNIK S.A. BRC-wdrożenie Suszarnia warzyw
39 Panini Bar w Kcyni HACCP-wdrożenie usługi gastronomiczne
40 Maximus Broker w Toruniu ISO 9001-wdrożenie Usługi brokerskie
41 AGRICO w Pawłówku IFS, BRC-wdrożenie Produkcja konserw
42 KOMPLEXMŁYN w Wągrowcu ISO 9001, HACCP-audit Produkcja przetworów zbożowych
43 TRZUSKAWICA S.A. W Sitkówce ISO 9001, ISO 14001-wdrożenie Produkcja wapna
44 Zakłady Mięsne VIOLA w Lnianie QS, BRC-wersja 5-wdrożenie Ubój i rozbiór Produkcja wędlin
45 Ferrarini Polska w Sierakowie BRC, ISO 22000-wdrożenie Produkcja szynki gotowanej
46 EKOPLON S.A. Grabki Duże ISO 22000-wdrożenie Produkcja pasz
47 MALMA PASTA w Malborku ISO 22000-szkolenie Produkcja makaronów
48 Urząd Gminy w Suchym Lesie ISO 9001 Usługi i zadania Gminy
49 „Zakłady Drobiarskie Langner” Sp. z o.o. ISO 14001 Ubój i rozbiór drobiu
50 Ośrodek Wczasowy Radodzierz EUROPARK -Osiny HACCP Stołówka
51 VISMARA POLSKA Sp. z o.o. w Sierakowie HACCP, ISO 22000 Produkcja szynki
52 Agronex Fermy Drobiu Sp. z o.o. Audit systemu HACCP Produkcja i pakowanie jaj
53 Firma Handlowo-Produkcyjna PODOLSKI Wdrożenie systemu HACCP Rozbiór mięsa
54 WART-MILK w Sieradzu Audit ISO 9001:2000 i ISO 22000:2006 Produkcja przetworów mleczarskich
55 AGRIKOLA Sp. z o.o. w Koszalinie HACCP-audit sprzedaż mięsa i wędlin
56 IKO Kompania Drobiarska Sp. z o.o.- Augustowie BRC:2005-wdrożenie Rzeźnia i rozbiór drobiu
57 Blattin Polska Sp. z o.o.-w Ozimku HACCP-wdrozenie Sprzedaz i konfekcjonowanie dodatków paszowych
58 HUBBARD POLSKA Sp. z o.o. w Pawłowie Trzebnickim ISO 9001:2000 ISO 22000:2005-wdrozenie wyleg drobiu
59 TOMPOL T.Jajecznik i Spółka SPÓŁKA JAWNA w Dębie HACCP-wdrożenie dystrybucja przypraw, jelit i dodatków do zywności
60 Zakład Masarski Spółka Jawna Bożena, Dariusz, Jerzy Gwizdała w Dąbrowie HACCP-wdrożenie przetwórstwo mięsa
61 DOLFOS S.J w Piotrkowie ISO 9001:2000 ISO 22000:2005-audit Produkcja mieszanek paszowych
62 DR IRENA ERIS SPA w Krynicy ISO 22000:2005-wdrożenie restauracja
63 MLEKOVITA w Wysokim Mazowieckim ISO 9001:2001, ISO 22000:2005-audit przetwórstwo mleka
64 HUZAR Sp. zo.o. w Nowym Sączu ISO 22000-szkolenie konfekcjonowanie miodu
65 Gdańskie Młyny i Spichlerze sp. z o.o. w Gdańsku ISO 9001, HACCP-audit produkcja mąki
66 WINK w Białobrzegach ISO 9001, HACCP-szkolenie dla auditorów Produkcja koncentratów owocowych
67 YANI w Nakle HACCP-wdrożenie rozbiór mięsa
68 Zakłady Mięsne WIOLA M.MAYER w Lnianie BRC-wdrożenie IFS-wdrożenie ubój trzody chlewnej, produkcja mięsa i wędlin
69 LACPOL w Brześciu Kujawskim ISO 9001:2000 ISO 22000:2005-audit Produkcja mleka w proszku, masła
70 SŁARO W Kosztowie HACCP-wdrożenie Produkcja pasz
71 MECAPOL w Wągrowcu ISO 9001:2000 i ISO 14001:2005 -wdrożenie Produkcja sztucznej skóry
72 EKOPOL Sp. J. w Jabłonnej Lackiej HACCP-wdrożenie Skup i transport mleka
73 Hurtownia "PROMOCJA" w Słupsku HACCP-wdrożenie Sprzedaż artykółów spożywczych
74 WYTWÓRNIA PASZ "PIAST" w Lewkowcu ISO 9001:2000 QS-wdrożenie Produkcja pasz
75 ARKOP Sp. z o.o. w Bukownie ISO 22000:2005-audit Produkcja dodatków do pasz
76 RZEŹNICTWO-WĘDLINIARSTWO-TOMASZ LUBIK w Górze HACCP-wdrożenie Ubój trzody chlewnej i produkcja wyrobów mięsnych
77 PPHU ERJOX w Błaszkach HACCP-wdrożenie Konfekcjonowanie oleju
78 Vimax w Łasku ISO 9001:2000 HACCP-Audit Produkcja aromatów spożywczych
79 IKO Kompania Drobiarska Sp. z o.o. w Augustowie ISO 22000:2005-wdrożenie Rzeźnia drobiu Rozbiór mięsa drobiowego
80 Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe „IRC” Czupryńscy w Nakle HACCP-wdrożenie Rozbiór mięsa
81 GOMAR w Pińczowie ISO 9001:2000 HACCP-Audit Produkcja soków owocowych Produkcja mrożonek
82 Hotel-Karczma SPICHRZ w Toruniu HACCP-wdrożenie Restauracja
83 Firma Handlowo-Produkcyjna „PAK” w Toruniu Wdrożenie ISO 9001:2000, HACCP Produkcja opakowań dla przemysłu spożywczego
84 Przesiębiorstwo Handlowo-Usługowe „GIGANT” w Szubinie HACCP-wdrożenie Ubój trzody chlewnej
85 ARTEX w Suwałkach HACCP-wdrożenie Produkcja opakowań do przemysłu spożywczego
86 EUROHURT w Chodzieży HACCP-wdrożenie Hurtownia spożywcza
87 MKZ Sp. z o.o. w Rawiczu HACCP-wdrożenie Ubój koni
88 ZBYCH-POL w Stromcu HACCP-wdrożenie rozbiór mięsa, produkcja wyrobów mięsnych
89 DUTRANS w Kielcach ISO 9001:2000-wdrożenie Transport międzynarodowy
90 PAULA Sp. z o.o. w Kaliszu ISO 9001:2000 ISO 14001:2004 HACCP-audit Produkcja koncentratów spożywczych
91 POL-MEAT S.J. w Chodzieży HACCP-wdrożenie Rozbiór mięsa, produkcja wyrobów mięsnych
92 PAŁUKI S.J. w Malicach HACCP-wdrożenie Produkcja wyrobów garmażeryjnych
93 DOBROSŁAWA Sp. z o.o. w Sławie Wdrożenie ISO 9001:2000 ISO 14001:2004 PN-N 18001:2004 HACCP Rozbiór mięsa, produkcja wyrobów mięsnych
94 ROLMARK S.J. w Chojniku HACCP-wdrożenie systemu Produkcja pasz dla drobiu
95 MILO S.A. w Warszawie HACCP-audit Sprzedaż hurtowa artykułów spożywczych
96 WARWIN S.A. w Warce HACCP-audit Produkcja wyrobów winiarskich
97 NUTRIMIX Sp. zo.o. w Poznaniu ISO 9001:2000-Audit sprzedaż dodatków do pasz
98 MAREX Sp. J. w Ostrołęce Wdrozenie ISO 9001:2000 poligrafia
99 ALCOR Sp.zo.o. w Kwidzyniu Wdrożenie ISO 9001:2000, HACCP produkcja kawy
100 BANPOL w Krakowie ISO 9001:2001, HACCP-Audit produkcja żurku, barszczu
101 ZIELONA BUDKA SP. Z O.O. wMielcu ISO 9001:2001, HACCP, ISO 14001:1998-Audit produkcja lodów
102 ZAKŁADY PRZEMYSŁU ZBOZOWEGO w Kruszwicy IOS 9001:2000 HACCP-Audit Produkcja maki, kaszy, płatków zbożowych
103 SPÓŁDZIELNIA APIS w Lublinie ISO9001:2000 HACCP-Audit Produkcja miodu i miodu pitnego
104 ROLNIK w Stawiszcze ISO 9001:2000 HACCP-Audit Produkcja przetworów z owoców i warzyw
105 REMWET w Gorzowie WLKP. ISO 9001:2000-Audit Hurtownia leków weterynaryjnych
106 URBANEK w Łowiczu ISO 9001:2000 HACCP-Audit produkcja przetworów z owoców i warzyw
107 FHU "DAKAR" S.C. w Legnicy Wdrożenie HACCP Produkcja przypraw
108 DANMIS w Bukowcu wdrazanie standardu BRC produkcja wyrobów z mleka koziego
109 ZAKŁAD RZEŹNICKO-MASARSKI MORAWSKA & JAKUBEK W GROCHOWISKACH KSIĄŻĘCYCH WDRAŻANIE HACCP produkcja mięsa i wędlin
110 UBOJNIA MATEJKA W OPOLU WDRAŻANIE HACCP produkcja mięsa
111 DROP S.A. w Ostrzeszowie Wdrożenie HACCP produkcja konserw mięsnych
112 MATMAR-COMINDEX SP. Z O.O W SŁAWĘCINKU WDRAŻANIE ISO produkcja octu, ketchupu i majonezu oraz sosów
113 PPHU JANHAS w Niemianowicach Wdrożenie HACCP produkcja wędlin
114 BANMAS w Radomiu Wdrożenie HACCP produkcja wyrobów garmażeryjnych
115 MASARSTWO-WĘDLINIARSTWO SŁAWOMIR KRAFT w Połajewie Wdrożenie HACCP produkcja wędlin
116 ZAKŁAD RZEŹNICZO-WĘDLINIARSKI EDMUND KOCZOROWSKI w Połajewie Wdrożenie HACCP produkcja wędlin
117 GALWANO ZBIGNIEW URBAN Wdrożenie ISO 9001:2000 Usługi galwanizacyjne
118 TOP-FOL w Warszawie Wdrożenie HACCP Produkcja opakowań
119 ZAKŁAD RZEŹNICKO-WĘDLINIARSKI ZBIGNIEW PASZKO w Trzciance Wdrożenie HACCP produkcja wędlin
120 M.K.Z. SP. Z O.O. w Rawiczu Wdrożenie HACCP Przemysł spożywczy
121 ZPC FLISANKA Wdrożenie HACCP produkcja wyrobów cukierniczych
122 ZPC FLISAN w Kuranowie Wdrożenie HACCP produkcja wyrobów cukierniczych
123 PHU WALMAG w Kuranowie Wdrożenie HACCP produkcja wyrobów cukierniczych
124 ZAKŁAD MASARSKI TERESA SZARANEK w Wschowie Wdrożenie HACCP produkcja wędlin
125 Sieć sklepów FLERYNKA Wdrożenie HACCP Sprzedaż produktów spożywczych
126 TECHNUS SP. Z O.O.w Poznaniu Wdrożenie ISO9001:2000 Usługi budowlane
127 PRZETWARZANIE TWORZYW SZTUCZNYCH "POLYTEX" w Trzciance Wdrożenie ISO9001:2000 Przemysł chemiczny
128 ZAKŁADY MIĘSNE "ADLAJA" w Łodzi Wdrożenie systemu HACCP rozbiór mięsa
129 NORDIS-CHŁODNIE POLSKIE SP. Z O.O. w Wałbrzychu Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Chłodnia składowa, produkcja wyrobów garmażeryjnych
130 "MASPEX" SP. Z O.O. w Wadowicach HACCP- szkolenia Produkcja kawy, herbaty granulowanej
131 "TYMBARK" - Oddział w Tymbarku ISO 9001:2000 i HACCP- AUDIT produkcja soków
132 "PAMAPOL" SP. Z O.O. w Ruśćcu Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP produkcja gotowych dań kulinarnych i konserw
133 ELITE COFFE w Poznaniu ISO 9001:2000 i HACCP- AUDIT Produkcja kawy
134 FABRYKA CZEKOLADY "BARON" w Poznaniu ISO 9001:2000 i HACCP- AUDIT Produkcja czekolady i wyrobów czekoladowych
135 PPHU ALCES - Chłodnia składowa w Tłokini KoŁcielnej Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP chłodnia składowa
136 ZAKŁADY MIĘSNE "VIOLA" w Lnianie Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Rzeźnia trzody i bydła, produkcja mięsa i wędlin
137 RZEŹNIA URSZULA HEINRICH w Białej Wsi Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Rzeźnia trzody, produkcja mięsa i wędlin
138 CHŁODNIA OWOCÓW "ULMER" SP. J. w Starym Zadybiu Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Chłodnia owoców
139 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "TARCZYŃSKI" w Trzebnicy Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Produkcja mięsa i wędlin
140 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "GROT" w Starowej Górze Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Produkcja mięsa i wędlin
141 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "JAF" w Pilicy Wdrożenie HACCP i ISO 9001 Rzeźnia trzody i bydła, produkcja mięsa i wędlin
142 ZAKŁAD MIĘSNY "PAWLISZYN" w Świerczowie Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Rzeźnia trzody, produkcja mięsa wieprzowego
143 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "VICTUS" w Kobiernie Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Produkcja mięsa i wędlin
144 RZEŹNICTWO-WĘDLINIARSTWO "FRĄTCZAK&SZULC" w Jarocinie Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Produkcja mięsa i wędlin
145 ZAKŁAD MIĘSNY "BUKAT" w Jarocinie Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Produkcja mięsa i wędlin
146 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA RYBNEGO "LARUS" w Jaraczewie Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Produkcja ryb wędzonych i przetworów z ryb
147 ZAKŁAD PRZEMYSŁU MIĘSNEGO "SOBSMAK" w Wołominie Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Produkcja mięsa i wędlin
148 ZAKŁAD ROZBIORU -RYSZARD KOLASA w WojciechŁwce Wdrożenie HACCP Produkcja podrobów wieprzowych i drobiowych
149 UBOJNIA DROBIU "STENDRÓB" w Brześnie Starym Wdrożenie GMP i HACCP Rzeźnia drobiu, produkcja mięsa drobiu
150 AGROCHŁÓD SP. Z O.O. w Toruniu Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Chłodnia składowa mięsa
151 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA RYBNEGO "RYBHAND" w Jarocinie ISO 9001:2000 i HACCP-audit Produkcja ryb mrożonych, przetworów z ryb
152 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA DROBIU "DROBGEN- BIS" w Tuchlinie Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Produkcja mięsa i wędlin z drobiu
153 UBOJNIA I MASARNIA "BRONEX" w Gołańczy Wdrożenie GMP i HACCP Rzeźnia trzody, produkcja mięsa i wędlin
154 ZAKŁADY PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "MIAZEK" w Rokicinach Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Produkcja mięsa i wędlin
155 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "ROSZAK" w Borku Wlkp. Wdrożenie HACCP Produkcja mięsa i wędlin
156 P.H.U.P "GER-POL" w Czeladzi Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Handel jelitami naturalnymi
157 ZAKŁAD POLIGRAFICZNY "ETIGRAF" w Sulejówku Wdrożenie ISO 9001:2000 Poligrafia
158 ZAKŁAD WYLĘGU DROBIU-PIOTR WYSOGLĄD w Skarszewie Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Hodowla i wylęg drobiu
159 ZAKŁAD MASARSKI A CHRUŚCIKI I M.JANISZEWSKI w Psarskie Wdrożenie HACCP Rzeźnia trzody, produkcja mięsa i wędlin
160 B.B. BUTCHER w Jaktorowie Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Produkcja mięsa i wędlin
161 UBOJNIA DROBIU "GALLUS" w Kośminku Wdrożenie HACCP Rzexnia drobiu, produkcja mięsa drobiu
162 PEK-POLSKA SP.J. w Rokicinach Wdrożenie ISO 9001:2000 i HACCP Handel przyprawami
163 UBOJNIA I PRZETWÓRNIA DROBIU "WINIECKI" SP.J. w Chludowie Wdrożenie HACCP Rzeźnia drobiu, produkcja mięsa drobiu
164 PIEKARNIA "MAGDZIARZ" w Wągrowcu Wdrożenie HACCP Piekarnia
165 PPH "MANTYK" w Budzyniu Wdrożenie HACCP Produkcja surówek warzywnych
166 HURTOWNIA JAJ "KABAD" w Dąbrowie Rusieckiej Wdrożenie HACCP Pakowanie jaj
167 UBOJNIA I MASARNIA "BRONEX" w Gołańczy Wdrożenie HACCP Rzeźnia bydła i trzody, produkcja mięsa i wędlin
168 UBOJNIA I MASARNIA "CZABAN" w Wągrowcu Wdrożenie HACCP Rzeźnia bydła i trzody, produkcja mięsa i wędlin
169 RZEŹNIA I MASARNIA MIECZYSŁAW CIEPŁUCH w Śmiłowie Wdrożenie HACCP Rzeźnia trzody, produkcja mięsa i wędlin
170 UBOJNIA I MASARNIA "CZABAN" w Wałczu Wdrożenie HACCP Rzeźnia bydła i trzody, produkcja mięsa i wędlin
171 WYTWÓRNIA PASZ "JANRA" w Margońskiej Wsi ISO 9001:2000 i HACCP- AUDIT Produkcja premiksów, pasz, koncentratów dla zwierzat
172 "ROMEX" SP. Z O.O. w Legnicy Wdrożenie HACCP Produkcja przypraw
173 ZAKŁAD MASARSKI -TADEUSZ KRAWIEC w Doruchowie Wdrożenie HACCP Rzeźnia bydła i trzody, produkcja mięsa i wędlin
174 "BODNAR" w Wałczu Wdrożenie HACCP Producja przypraw
175 "TYMBARK" - Oddział w Olsztynku HACCP- szkolenia Produkcja soków owocowych
176 Gospodartwo Rybackie WÓJCZA BRC-wdrożenie Przetwórstwo ryb